Omgång 3, 2011/12/03

Datum  2011-12-03                    Omgång 2
                                                                                   
14.05  Stockholm I.A.C.     -     Studentum                Bromma Plan 3
Resultat:                           0 - 6
Mål av:
Gula kort: 0
Röda kort: 0
Skador: Alexandra (Känningar i benet)
Matchens spelare: Ylber

Uppställning: Ylber (Mål), Farhad, Jocke, Danne, Alexandra, Sofia och Claire.

Sammandrag:

Vi förlorade igen trots att nästan alla ingredienser fanns på plats för att vi skulle kunnat ha nått framgång i lördags. Taggade och grymma spelare, avbytare, boll mm. Varför förlorade vi då? Jo, främst därför att vi inte är samspelta ännu! Ganska tydligt på plan, då bristen på markering i försvar, för sena passningar (eller bristen på passningar) i anfall och usla fasta situationer ledde till en målkavalkad signerat: våra motståndare! Ingen visste riktigt säkert vilken roll man hade på plan.


Men detta var främst i andra halvlek, i första halvlek så fanns det en del ljusglimtar. Det var jämnt hela första halvlek med ett litet undantag för ett riktigt turmål av motståndarna. Vi höll ihop på plan, var lite bättre på att prata med varandra och kämpade. Men framförallt så passade vi runt bollen bättre, för att hitta luckor upp på deras planhalva, som tyvär inte ledde till mål denna gång. Måste dessutom komentera på vår målvakt Ylbers kämpe insats i mål, bra jobb Ylber.


Men nu är hall bokad för träning, på tisdag. Nu ska vi träna ihop oss till ett grymt lag som de andra lagen i serien skall frukta. Vi ska beställa tröjor denna vecka, tröjor där bara blotta åsynen av oss i dem kommer få motståndarnas försvar att skälva. Och vi ska kämpa, vi ska kämpa och inte bara vinna denna serie, vi ska bli laget alla snackar om.. Ordet ”vinnare” ska förknippas med Stockholm I. A. C.


Men vi börjar med träning på tisdag, vilket ska bli riktigt kul. Mer fotboll i veckan, mer fotboll än bara en gång per vecka. Nu slipper man vänta ända tills på lördag med att spela, för det är ju förbaskat roligt att spela fotboll. Och det är ju faktiskt därför vi gör detta, för att det är kul och man får träffa en massa nytt folk som delar ens intresse. Oavsett om vi förlorade i lördags så hade vi kul, och vårt nya stjärnskott Sofia fick känna på matchtempot. Tack allesammans för en trevlig lördag.


Mvh

Stockholm I. A. C.


RSS 2.0